Dumlupınar heyeti Vali Ali Çelik ziyareti

Gündem Yayın: 26 Aralık 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 26.12.2020 11:24:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
987 okunma
Google News
Dumlupınar heyeti, ilçeye destek ve katkılarından dolayı Kütahya Valisi Ali Çelik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Dumlupınar Kaymakamı Salih Sak, Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, İl Genel Meclisi üyeleri Şaban Türk ile Nafiz Uçar, DPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Aydın yer aldı. 

Kabullerinden ve desteklerinden dolayı Vali Ali Çelik’e heyet adına teşekkür eden Dumlupınar Kaymakamı Salih Sak; Vali Çelik’in destek ve katkılarıyla tamamlanan yatırım ve projelerin son durumu hakkında bilgiler verdi. 

“Birlik ve beraberlik en büyük nimet”

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Çelik, “Dumlupınar, tarihi ve manevi değeriyle bizim en kıymet verdiğimiz ilçelerimizden biri. Her işin daha iyisini, daha güzelini yapma sorumluluğunu hissedebilmeliyiz.  Bugün burada gördüğüm birlik ve beraberlik beni çok mutlu etti. Birlik ve beraberlik en büyük nimetlerden biri. Ekip anlayışı içinde, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.