Easycep Samsung İkinci El Cep Telefonu Modelleri

Ekonomi Yayın: 21 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 21.01.2021 13:24:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2145 okunma
Google News

Easycep Samsung İkinci El Cep Telefonu Modelleri 

Dünya markası Samsung, kullanıcılara çok fonksiyonlu, yüksek megapiksel özellikli modeller sunmaktadır. Geniş bellek alanı bulunan, MB değeri yüksek, 4,5 G destekli modeller, ince kasa ve son çıkan cihazlar Easycep güvencesiyle satışa sunulur. Çağdaş teknolojinin en son modelleri ikinci el uygun fiyatlarla bir araya gelmektedir. 

İkinci El Samsung Cep Telefonu Seçenekleri 

İkinci el modeller, uygun fiyatlar ve ekonomik seçeneklerle bir araya gelirken, Samsung markasının en son modelleriyle güvenli bir satış alanı oluşturulmuştur. Cihazların fiziksel hasarı olmada, kasalarından ince kılcal çizikler dışında herhangi bir problem teşkil etmeyecek şekilde kullanılması üzerinde teknik özellikleri incelenir. Teknikerler tarafından incelenen Samsung cep telefonu modelleri, 14 gün iade hakkı ve kolay ödeme yöntemleriyle sunulmaktadır. Orijinal modeller, kutusunda ve aksesuarlarıyla da satışa sunulur. 

·         Samsung A50

·         Samsung Note 10 

·         Samsung Galaxy Note 8 

·         Samsung Galaxy S8 

·         Samsung Galaxy S10 

Modelleri, uygun fiyatlarla ikinci el kullanışlı modeller olarak satış alanına sunulmaktadır. Kusursuz teknik özellikleri ve fiziksel özellikleriyle adresinize teslim edilir. 

İkinci El Samsung Galaxy Modelleri 

Samsung markasının şüphesiz en çok kullanılan ve son dönemde gerek kamera özellikleri, gerek ekran hızıyla birçok markanın önüne geçen Galaxy serisi 2018, 2019 ve 2020 yılının cihazlarıyla bir araya gelmiştir. Easycep en yeni modeller ve sorunsuz cihazları platformunda bulundurarak, alıcıların güvenli bir şekilde cep telefonu almasını sağlamaktadır. 

·         Kasa ve dokunmatik ekranlarında sorun olmayan modellerdir. 

·         Orijinal parçalar ve batarya ömrüne dikkat edilmektedir. 

·         Markanın modelleri ve işletim sistemleri teknikerler tarafından incelenerek, satış alanına sunulur. 

·         Alıcının iade şartları, kullanım koşullarına uyduğu takdirde kabul edilmektedir. 

İkinci El Samsung Cep Telefonu Al!

İkinci el Samsung cep telefonu modelleri, özel alım ve satım sözleşmesi üzerinden sunulmaktadır. Alıcıların cihaz hakkında detaylı bilgi edinme hakkı bulunduğu gibi, destek ekibi üzerinden de cihazlarla ilgili bilgileri almaları sağlanır. Samsung cep telefonu modellerini güvenli ödeme ve kullanıcı koşulları üzerinden satın alabilir, kusursuz bir kullanıma hazır olarak, son dönemin en iyi modelleriyle easycep.com üzerinden tanışabilirsiniz. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.