EKREM USLU GÜVEN TAZELEDİ

EKREM USLU GÜVEN TAZELEDİ

Gündem Yayın: 21 Ocak 2014 - Salı - Güncelleme: 21.01.2014 09:49:33
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 59 sn.
3156 okunma
Google News

 

 

Tavşanlı Kahveciler Odası'nın olağan genel kurulunda mevcut başkan Ekrem Uslu, tek liste ile girdiği seçimlerde yeniden başkanlığa seçildi.

Tavşanlı Ticaret Ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan olağan genel kurul toplantısında divan başkanlığını Kütahya Terziler Odası Başkanı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Bekir Durmuş yaptı.

Genel kurulda, açılış konuşmasını yapan Tavşanlı Kahveciler Odası Başkanı Ekrem Uslu, genel kurula yoğun ilgi gösteren üyelere teşekkür etti.

Tavşanlı esnafına hizmet etmekten onur duyduğunu dile getiren Uslu, kahveci esnafının menfaatlerini korumak ve sorunlarını azaltmak amacıyla üst kuruluşlar vasıtasıyla gerekli girişimlerin yapıldığını anlattı.

Ekrem Uslu başkanlığındaki yeni yönetim Rıdvan Altay, Tahir Akcan, Mustafa Aydoğmuş, Dursun Korkmaz, Yakup Kısa ve Mehmet Karaayaz görev alırken Denetim Kurulu ise Yasin Şuvak, Mesut Oruç ve İbrahim Sarı'dan oluştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.