En iyi altın bilezik modelleri elizi.com.tr ‘da!

Ekonomi Yayın: 03 Kasım 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 03.11.2021 17:42:11
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4746 okunma
Google News

En iyi altın bilezik modelleri elizi.com.tr ‘da!

 

 

Elizi kurulduğu günden bu yana müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini takı sektöründeki modayı ve trendleri yakından takip ederek bunları kendi bünyesinde profesyonel kadrosu sayesinde hızlı bir şekilde entegre eden lider bir firmadır. Kuruluş ülkemizin ve dünyanın yetiştirmiş olduğu en profesyonel takı tasarımcıları ve atölye ustaları ile paylaş olarak hareket etmektedir. Özellikle Trabzon hasır altın set deyince ilk akla gelen firmalardan biri olmayı başarmıştır. Elizi aynı zamanda profesyonel ve Ulvi bir görevi de kendisine misyon edilmek suretiyle Trabzon hasırı gibi bir takı tasarımın Türkiye'de ve dünyada daha fazla yayılması için var gücüyle çaba sarf etmektedir. İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde kadınlara Trabzon hasır örgü tekniğini öğretmek noktasında çok sayıda kurs açmıştır. Bugüne kadar açılan bu kurs ve atölyelere binlerce kadın katılmak suretiyle ile yeni bir meslek edinmiş ya da hobi elde etmiştir.

 

Elizi sosyal sorumluluk bilincine sahip bir kuruluş

Elizi bütün ürünlerini tasarlarken Türkiye'de ve dünyada takı sektöründe yapılan yenilikleri yakından takip ederken ve bunları entegre ederken müşterilerinden gelen geri dönüşleri tavsiye ve önerileri göz önünde bulundurmaktadır. Bu çalışma kuruluşun sürekli olarak kendini yenilemesine ve sürekli olarak müşterilerini memnun eden son derece üst düzey bir çalışma ortaya koymasına vesile olmuştur. Özellikle altın bilezik altın bileklik ve altın set modelleri her yaştan kadının tercihi arasına girmeyi başarmıştır.

 

 

Elizi uygun fiyatlı hizmet vermeye gayret eder

Öte yandan Elizi kurulduğu günden bu yana 100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilerken aynı zamanda da uygun bir fiyat politikası belirlemekte şık ve güzel tasarım ürünlerinin, altın bileklik ve bileziklerin  Her kadının hakkı olduğuna inanmaktadır. Özellikle pandemi sürecinde alışveriş işlemlerinin internet bilen formlarını taşınması ile birlikte firma kendisi için https://www.elizi.com.tr/ internet sitesini kurmuş ve bu adres üzerinden güvenli ödeme seçenekleri ile takas atışlarını gerçekleştirmeye başlamıştır. Site her yaştan bireyin son derece kolay bir biçimde kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.