Fatih Mahallesinde yapılması gerekenler istişare edildi

Gündem Yayın: 20 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.11.2020 13:16:55
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1245 okunma
Google News

Fatih Mahallesinde yapılması gerekenler istişare edildi

 

 

Her hafta mahalle ziyaretleri ile muhtarların ve mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde alan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık bu hafta Fatih Mahallesini ziyaret etti. Ziyarette Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu ile birlikte mahalleyi gezen Başkan Işık 2021 yılı yatırım programında mahalleye yapılacak yatırımlar hakkında muhtar Duygu ile birlikte istişarelerde bulundu.

MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARADAYIZ
Sevdamız Kütahya sloganı ile yol çıkan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık mahalle ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği mahalle muhtarı ve sakinleri ile bir araya gelerek talepleri yerinde alıyor. Son olarak Fatih Mahallesini ziyaret eden Başkan Işık 2021 yılı yatırım programı kapsamında mahalleye yapılması planlanan hizmetler hakkında mahalle muhtarı Nurcan Duygu ile görüştü. Başkan Işık ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Şehrimizin en önemli mahallelerinden birisi olan Fatih Mahallesini ziyaretteyiz. Mahalle muhtarımız ve mahallemizdeki esnaf ve vatandaşlarımızla yüz yüze gelip özellikle 2021 yılı içerisindeki yapacağımız programlar çerçevesinde muhtarımızın ve mahalle sakinlerimizin taleplerini aldık. Mahallemizin asfalt yapımı, parkların aydınlatılması, Perşembe Pazarının tadilatı ayrıca mahallemizin kültür evi projesini taleplerini 2021 programımıza alıp bu hizmetleri yerine getirme sözünü verdik. Mahallemize sahip çıkan şehrimizin her köşesindeki hemşerilerimizin dertleri ile yakından ilgilendiğini bildiğimiz Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Hanıma öncelikle teşekkür ediyorum. Şahsında tüm mahallemize teşekkür ediyorum. Mahallemize de yaptığımız ve yapacağımız birçok hizmetin hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

 

 

 



BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu yaptığı konuşmada başarının ekip işi olduğuna vurgu yaptı. Muhtar Duygu konuşmasında Başarı ekip işidir. Biz seçilmişler olarak Muhtarlar, Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri büyük bir ekibiz. Bu ekibin iletişimi ne kadar iyi olursa ne kadar kuvvetli ve güçlü olursa hizmet o kadar hızlı ve yerinde hizmetler yapılır. Tamda bu manada değerli başkanımız mahalle sakinlerinden gelen talepleri bizlerden almak için bire bir birinci ağızdan almak için mahallemize geldi. Şahsım ve mahalle sakinleri adına başkanımız Prof. Dr. Alim Işıka sevgi ve saygılarımı sunuyorum ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.