FECİ KAZADA BİR AİLE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Asayiş Yayın: 20 Eylül 2016 - Salı - Güncelleme: 20.09.2016 14:55:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7283 okunma
Google News


Edinilen bilgilere göre Emet Kızıldere mevkiinde kaza meydana geldi.
Emet istikametinden tavşanlı istikametine giden Aziz Alkış(31) yönetimindeki araç karşı yönden gelen bir başka araçla yağışlı havanın da etkisiyle çarpıştı. Kazada aynı aileden Şeyma Alkış(28) Y.A (2) ve araç sürücüsü  Aziz Alkış (31) yaralandı. 
Kazayı ilk fark eden Etibor çalışnlarının haber vermesiyle araçta sıkışan yaralıları Etibor arama kurtarma ekipleri tarafından  çıkarıldı. Durumu ağır olan  Aziz Alkış olay yerinden direk Kütahya Doç.Dr.Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi'ne 112 ekiplerince sevk edildi. Kazada yaralanan Şeyma Alkış ve oğlu Y.A(2) Emet devlet hastanesinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Doç.Dr.Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler.
Kaza sonrası yarım saat trafiğe kapalı kalan yol araçların kaldırılması ve itfaiye ekiplerinin temizlik çalışmalarından sonra trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.