FESTİVAL “YUSUF GÜNEY” İLE SONA ERDİ

TAVŞANLI BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 3 EYLÜL TAVŞANLI’NIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN YILDÖNÜMÜ İLE LEBLEBİ VE KÖMÜR FESTİVALİ, ÜNLÜ SANATÇILAR YUSUF GÜNEY VE UFUK UĞURİŞ KONSERİ İLE SONA ERDİ.

Kültür Yayın: 05 Eylül 2017 - Salı - Güncelleme: 05.09.2017 08:43:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5439 okunma
Google News

FESTİVAL “YUSUF GÜNEY” İLE SONA ERDİ

 

Tavşanlı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıldönümü ile 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali bu sene dolu dolu geçti. 3 Eylül Pazar günü Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler aynı gün Şaban Dede Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen 2. Yağlı Pehlivan Güreşleri ile devam etti. Akşam ise Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Sümer Ezgü Tavşanlılılar ile buluştu. 
Festivalin ikinci gününde gündüz saatlerinde Cumhuriyet Meydanı sünnet çocuklarının oldu. Burada gerçekleştirilen sünnet şöleninin ardından akşamında ünlü sanatçılar Yusuf Güney ile Ufuk Uğuriş konser verdi. 
Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlar ünlü sanatçıların verdiği konserlerde gönüllerince eğlendi. 
Konser programlarına Kaymakam Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş de katılarak Yusuf Güney ve Ufuk Uğuriş’e hediye takdim etti. 
Konserleri uydu üzerinden yayın yapan Eskişehir Kanal 26 Televizyonu da canlı olarak aktardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.