Galip gelerek moral bulmak istiyoruz

Spor Yayın: 31 Ekim 2012 - Çarşamba - Güncelleme: 31.10.2012 16:48:34
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2081 okunma
Google News

PTT 1 nci Ligde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor Tunçbilek’teki tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Yarın 13.30’da Sivas 4 Eylül Takımı ve Pazar günü Urfaspor ile karşılaşacak olan Tavşanlı Linyitspor sakatlıklarına rağmen futbolcularda morallerin oldukça yüksek olduğu gözlendi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Antrenörü Ahmet Erdinç birçok sakat futbolcularının bulunmasına rağmen yarın Sivas 4 Eylül takımını yenerek moral bulacaklarını ifade etti.

Erdinç gazetemize yaptığı açıklamada; “ Hasan’ın  Karşıyaka maçında bacağında yırtık meydana gelmişti iğne ile tedavisi yapıldı ve bugün antrenmana çıktı. Gökhan sakat ve ayağından ameliyat oldu. Eser’in tedavisi devam ediyor ve yaklaşık 1.5 ay sahalarda olmayacağı tahmin ediliyor. Ferhat’in arka adalesinde çekme ve zorlama var. Ümit Tütinci’nin dizlerinde ağrı var ve fizyoterapiste gidiyor.

Oktay, Osman ve İbrahim oynayabilecek duruma geldiler. Gerekli teknik ve taktik çalışmaları yapıyoruz. Yarınki kupa maçımızı alıp moral bulmak istiyoruz. Bu kötü günlerden bir an önce kurtulmak istiyoruz.” Dedi.

Teknik direktör Hasan Sarı ise “ Başında bulunduğumuz ilk iki maçımızda oldukça iyi idik. Fakat Manisaspor karşısında beklemediğimiz mağlubiyeti aldık. Tam tamına 19 yıldan bu yana Linyitspor’un içindeyim. Tavşanlılı hemşehirlilerimizden çok büyük destek aldık. Hiç görmediğimiz kadar büyük ilgiyi gördük. Şimdiye kadar çıkılmadığı kadar bizlere sahip çıktılar. Bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman destekte bulunan taraftarlarımıza teşekkür ederiz. “  dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.