Gayibefendi Mahallesine Fırın Açıldı

Gündem Yayın: 21 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 21.02.2021 10:51:39
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1270 okunma
Google News


MAHALLE FIRINI AÇILIŞI YAPILDI
Gaybiefendi Mahallesinde yapımı tamamlanan mahalle fırınının açılışı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından yapıldı.

Gaybiefendi Mahallesinde ki mahalle fırının açılışı, Başkan Yardımcıları Salih Özden, İlyas Bahar, Ömer Köse, Mahalle Muhtarı Seydi Ahmet Özsankur ile mahalle sakinlerinin katılımıyla Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından yapıldı. Açılışta konuşan Başkan Işık, "Gaybiefendi mahallemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan mahalle fırınımızın yenilenmiş halini açacağız.

 

 

Fırınlarımızın ikisini de yıkıp yeniden yaptık. Binamızı elden geçirdik. Hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda mahalle fırınımızı tekrar mahallemize kazandırdığımız için mutluyuz. İleriki günlerde 5-6 tane daha doğalgazlı mahalle fırınımızın yapımını programımıza aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim "  dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.