Gazilerden Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret

Gündem Yayın: 20 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 20.09.2021 09:17:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1069 okunma
Google News

Muharip Gaziler Dernek Başkanı Şaban Başoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı A. Asım Okat yönetim kurulları ile birlikte Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Muharip Gaziler Dernek Başkanı Şaban Başoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı A. Asım Okat yönetim kurulları ile birlikte Başkan Işık’ı makamında ziyaret ederek kendilerine verilen destek dolayı teşekkür ettiler. Gaziler ve gazi yakınları için belediyenin her türlü imkanı seferber ettiklerini ifade eden Başkan Işık, gazilik unvanın kutsal bir unvan olduğunu söyledi. Başkan Işık, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye olarak her iki derneğinde yanında olduklarını söyledi.
Ziyarete MHP İl Başkanı Selçuk Alıç’ta hazır bulanarak gazilerin gününü bir kez daha kutladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.