GEDİZ’DE SEÇİM COŞKUSU GEDİZ BELEDİYESİ ÖNÜNDE KUTLANDI

Siyaset Yayın: 25 Haziran 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 25.06.2018 12:02:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2754 okunma
Google News

GEDİZ’DE SEÇİM COŞKUSU GEDİZ BELEDİYESİ ÖNÜNDE KUTLANDI

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçlarının açıklanmaya başlanmasıyla Gediz Halkı, Gediz Belediyesi hizmet binası önünde toplanarak, ellerinde bayraklarıyla seçim coşkusu kutlandı.

Kutlamaya; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Eski Gediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek,  AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, MHP Gediz İlçe Başkanı Mehmet Oyan,  AK Parti Gediz İlçe Teşkilatı, AK Parti Gediz Gençlik Kolları, AK Parti Gediz Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Gediz İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak konuşmasında; “Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçları Gediz’imize, Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yeni hükumet sisteminde Türkiye'de ilk başkan, ilk Cumhurbaşkanı olmuştur. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

 

AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük konuşmasında; “Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçları Gediz’imize, Kütahya’mıza ve Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu olsun. Bugün Türkiye’de bir tarih yazıldı. Devletimizin bekası için, siyasette ve ekonomide istikrar için, güçlü bir Türkiye için ülkemiz kararını vermiştir. Halk oylaması kapsamında güçlü bir şekilde desteğini veren Kütahya’mıza, Gediz’imize ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Vatanımıza hayırlı olsun.” dedi.

MHP Gediz İlçe Başkanı Mehmet Oyan konuşmasında; “Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçları Gediz’imize, Kütahya’mıza ve Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” dedi.

Eski Gediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek konuşmasında; “Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçları Gediz’imize, Kütahya’mıza ve Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Kutlamaya gelen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını Belediye Hizmet Binası önündeki led ekrandan canlı izleyerek, gece geç saatlere kadar sloganlar eşliğinde konvoy oluşturarak şehir içinde seçim coşkusu turu attı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.