GEDİZ’DEN GELECEK METAFOR’U İSTANBUL’DA

Turizm Yayın: 02 Nisan 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 02.04.2018 16:02:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3900 okunma
Google News

GEDİZ’DEN GELECEK METAFOR’U İSTANBUL’DA

Gediz belediyesi tarafından  ilçedeki farklı okullarda başarılı olmuş 40 öğrenciyi uçakla İstanbul gezi programında İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini görerek eğlenceli bir gün geçirmeleri sağlandı.

“Gediz’den Gelecek Metafor’u” projesi kapsamında öğrenciler, Kütahya Zafer Havaalanı’ndan İstanbul Atatürk Havalanı’na inerek AYZ Travel Turizm Seyahat Acentesi rehberleri eşliğinde sabah saatlerinde başlayan programın ilk durağı, Panorama 1453 Tarih Müzesi olurken programın devamında Miniatürk Müzesi ve Rahmi Koç Müzesi ile tarihi ve turistik yerleri görme imkânı buldular.

 

Her zaman eğitim ve gençlerin yanında olduklarını belirten Başkan Saraoğlu; “Okullarımızda başarılı olan öğrencilerimizin hem ufkunun açılması, hem de moral, motivasyon kazanmaları için “Gediz’den Gelecek Metafor’u” projesi kapsamında gezi programı organize ettik. Öğrencilerimiz bu vesile ile streslerini atma imkânı buldukları gibi, tarihi ve turistik yerleri görerek eğlenceli bir gün geçirmeleri sağlandı.

 

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik projeyi hayata geçirerek, en faydalı şekilde bilgi edinmelerine ve sosyal yaşam becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ve özellikle çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemlidir. Onlar mutlu oldukça bizlerde mutlu oluyoruz.” dedi.

Program sonunda kusursuz organizasyon ve böyle bir imkânı kendilerine sundukları için Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na memnuniyetlerini ifade eden öğrenciler, Gediz Belediyesi'ne teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.