GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 09.05.2018 17:44:24
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2383 okunma
Google News

GEDİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ

 

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Yeni dönemde hep birlikte ilçemiz için elimizden gelen hizmeti yapmaya çalışacağız.” dedi.

 

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Akçadurak’a yeni görevinde başlarılar dileyerek, Gediz’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.