Gediz Vali Toraman Tarafından Ziyaret Edildi

Gündem Yayın: 29 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 29.11.2018 14:00:41
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2534 okunma
Google News

KÜTAHYA VALİSİ DR. ÖMER TORAMAN’DAN GEDİZ ZİYARETİ

 

Kütahya Valiliği’ne atanan Vali Dr. Ömer Toraman, iadeiziyaretler ve ilçe gezilerine Gediz’i ziyaret ederek devam etti.

 

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder tarafından karşılanan Vali Dr. Ömer Toraman ilk olarak beraberindeki Gediz ilçe protokolü ile birlikte Kaymakam Muhammet Önder’in makamına geçti, ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

 

Vali Dr. Ömer Toraman daha sonra Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti. Gediz Belediyesi önünde Vali Toraman’ı, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri karşıladı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, yapımı devam eden ve tamamlanan projeler hakkında Vali Dr. Ömer Toraman’a bilgiler verdi.

 

VALİ DR. ÖMER TORAMAN, MURAT DAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ’Nİ İNCELEDİ

 

Vali Dr. Ömer Toraman Gediz programına Murat Dağı ile devam etti. Vali Dr. Ömer Toraman, Kirazlı Yaylası’ndaki evler ile Türkiye İzcilik Federasyonu Murat Dağı Tesisleri'ni, Orman İşletme Müdürlüğü Tesisleri’ni ve hamamları gezdi, Murat Dede Türbesi’ni ziyaret etti.

 

Vali Dr. Ömer Toraman daha sonra Murat Dağı'nın bin 450 metrede bulunan Murat Dağı Termal Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Türkiye’de hem kayak sporu hem de termal sıcak su bakımından zengin olan Murat Dağı Termal Turizm Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Dr. Ömer Toraman’a, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ile ilçe protokol üyeleri eşlik etti.

 

Vali Dr. Ömer Toraman Murat Dağı incelemelerinin ardından Gediz Gençlik Merkezi Kompleksini gezerek, kompleks içerisinde bulunan Kütüphane, Sürekli Sergi Salonu, Gediz’in Fethi ve Kurtuluş Savaşında Gediz Dioramaları ve Gediz Şehitler Abidesi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

VALİ DR. ÖMER TORAMAN’DAN ŞEHİTCAVİT KAÇMAZ’IN AİLESİNE ZİYARET

 

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, 1995 yılında Mardin-Kızıltepe’de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Komiser Yardımcısı Cavit Kaçmaz’ın ailesini ziyaret etti.

 

Şehit Komiser Yardımcısı Cavit Kaçmaz’ı rahmetle anarak şehidin babası Halil İbrahim Kaçmaz ile annesi Halime Kaçmaz’a sabır dileyen Vali Dr. Ömer Toraman şehit ailesiyle yakından ilgilendi.

 

Şehitlerin emanet olarak bıraktıkları ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirten Vali Dr. Ömer Toraman, “ Vatanı, milleti ve bayrağı için can veren tüm şehitlerimize ve onların ailelerine minnet ve şükran borçluyuz. Devletimizin her zaman yanlarında olduğunu bilmeleri ve kendilerini yalnız hmemeleri adına her fırsatta şehit ailelerimizle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Sizler, şehitlerimizin bizlere emanetlerisiniz. Emanete sahip çıkmamız lazım. Cenabıhak cümle şehitlerimize rahmet eylesin” dedi.

 

Vali Dr. Ömer Toraman’a Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ile ilçe protokol üyeleri eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.