GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ

Kültür Yayın: 11 Temmuz 2017 - Salı - Güncelleme: 11.07.2017 15:41:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5350 okunma
Google News

 GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NDE BÜLENT SERTTAŞ RÜZGÂRI
 
Geleneksel Gediz Tarhana Festivali’nde yer alan halk konserinde ünlü Sanatçı Bülent Serttaş sahne alarak,  15 metre yüksekliğindeki sahne direğine tırmanarak bir süre bu şekilde şarkı söyledi.
 
Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda kutlanan Geleneksel Gediz Tarhana Festivali şenliklerinin üçüncü günü ünlü Sanatçı Bülent Serttaş’ın verdiği halk konseriyle tüm Gedizliler gece geç saatlere kadar eğlendi.
 
Akşam saat 21.00'de başlayan halk konserine, Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gediz İlçe Teşkilatı, Belde ve Belediye Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Bülent Serttaş konserini 10 bini aşkın kişinin izlediği gözlerden kaçmadı. Sanatçıya hep bir ağızdan eşlik eden halk, şarkıları sanatçı ile birlikte seslendirdi
 
Gediz halkının yoğun ilgi ve sevgisi karşısında oldukça memnun kalan ünlü Sanatçı Bülent Serttaş, alandakilerin alkışları arasında sevilen parçalarla duygu hüzün ve coşkunun bir arada olduğu konser gece geç saatlere kadar devam etti.
 
Tüm vatandaşların renkli bir gece geçirdiği konserin son bölümünde sahneye gelerek Sanatçı Bülent Serttaş ve ekibine teşekkür eden Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, sanatçıya Gediz Tarhanası hediye ederek, alanı dolduran binlerce izleyiciye teşekkür etti.
 
Gediz Adnan Menderes Yaşam Parkı Amfi Tiyatroda düzenlenen muhteşem konser sonunda yine aynı görsel güzellikte düzenlenen havai fişek gösterileri büyük bir ilgi ile izlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.