Gençlere “Meslek Seçiminde” Destek

Eğitim Yayın: 08 Şubat 2019 - Cuma - Güncelleme: 08.02.2019 18:50:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2342 okunma
Google News

Gençlere “Meslek Seçiminde” Destek

  Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Tekin, işbirliği protokolünü imzaladı.

Tavşanlı Belediyesi, Anadolu Lisesi’nin “Yerinde mesleği tanıma projesi”ne destek olacak. Meslek seçiminin büyük önem taşıdığına işaret eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, sosyal belediyecilik anlayışıyla bu noktadaki projelere daima destek verdiklerini söyledi.

Tavşanlı Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Tekin, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret etti. Başkan Güler ve Müdür Tekin, daha önce fikir birliğine vardıkları “Yerinde Mesleği Tanıma Projesi”nin protokolünü imzaladı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, öğrencilerin meslek seçimi konusunda bilgilendirilmesi için hayata geçirilen bu tür projeleri önemsediklerini söyleyerek, “Anadolu Lisesi’nden bu yönde gelen talebe de olumlu yanıt vererek projeye destek verdik. Bu yönde üzerimize düşen ne ise yapmaya hazırız. Okul Müdürü Mehmet Tekin başta olmak üzere projede emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Tekin de projelerine verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.