Gençlik Çanakkale Ruhuyla Geleceğe Hazırlanıyor

GÖRÜNTÜLÜ Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kültür, sanat ve spor alanında ortak projenin ilk adımı atıldı.

Gündem Yayın: 02 Nisan 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 02.04.2022 09:23:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1137 okunma
Google News

Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi, Dumlupınar Üniversitesi, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak bir platformda oluşturduğu Kuruluş ve Kurtuluşun Merkezinden Çanakkale Ruhu İle 2023 Türkiye’sine Kültür, Sanat, Spor Faaliyetleri Projeleri kapsamında ilk etkinlik Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi. 
AFAD Müdürü Ahmet Ali Artun, ünlü Meddah Yusuf Duru ve Kum Sanatçısı Veysel Çelikdemir lise ve üniversite gençliğine sunumlarını yaptı. Proje Genel Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Cırık, etkinliklerin amacını anlatırken Türk Milletinin emperyal güçlere karşı verdiği mücadeleyi, vatan savunmasında ortaya koyduğu inancı 40 dakikalık etkili bir dersle anlattı. Program Geleneksel Türk Okçuluğu’nun tanıtılması ve öğrencilerin gösterisiyle sona erdi.   
Etkinlikler ünlü isimlerin vereceği panel, konferans ve sanatsal gösterilerle devam edecek.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.