Gençyurduspor'da Ordu Güven Tazeledi

Gündem Yayın: 17 Mayıs 2012 - Perşembe - Güncelleme: 17.05.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2967 okunma
Google News

 

TAVŞANLI Gençyurduspor kulübü 12 Eylül 1980 ihtilal’inde değişen Gençlikspor adını alınan karar ile yeniden aldı.

Çok sayıda delegenin katıldığı Gençyurduspor  genel kurulunda  Hasan Ordu, yeniden kulüp başkanı seçilerek güven tazeledi.

 Tek liste ile Kulüp binasında gerçekleşen seçimde Divan Başkanlığını Dr. Yavuz Çiçek yaptı. Gerçekleştirilen genel kurulda ihtilalin izleri de isim değişikliği ile silindi. Alınan karar ile ihtilal yıllarında Gençyurduspor olarak değiştirilen Tavşanlı Gençlikspor ismi yeniden oy birliği ile kulübe kazandırıldı.

Kuruluş tarihi de yapılan araştırmalar sonucu aslına uygun şekilde 23 Nisan 1925 olarak tescil edildi.

Genel Kurulda Gençlikspor  üyelerinden Fevzi Düzgün, Ali İhsan Bakır, Veli Sarı, Atilla Tunay, Zafer Aksoy ve İbrahim Eren iyi dilek ve temennilerde bulunarak yeni yönetimi kutladılar.

Yapılan Olağan Genel Kurul sonrası tüm üyelere Gençlikspor Kravatı hediye edildi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Hasan Ordu başkanlığında Ali Osman Öğütçü, Cemil Göneş, Serdar Tayşi, İbrahim Aslan, Hasan Kurnaz, Fikret Çardak, Samet Özyeşil, Hasan Akçin, Kamil Yumuşak, Mustafa Kocagöz, Mehmet Ordu, Ali Sezer.

Denetleme Kurulu Asil;  Mehmet Tevfik Kaytan, Halil Ayvalı, Kemal Girgin. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.