Göbel'de yoğun mesai

Turizm Yayın: 08 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 08.05.2020 12:41:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1961 okunma
Google News

Tavşanlı Belediyesi koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında İç İşleri Bakanlığı genelgesiyle ziyaretçilerine kapattığı Göbel Termal Tesisleri'nde kapsamlı bir tamir, tadilat ve yenileme çalışması başlatmıştı.
Son yıllarda yapılan yatırımlarla bölgenin en bilindik termal turizm merkezleri arasına giren Göbel'de,Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'in talimatıyla hazırlanan 36 odalı Butik Otel için 29 Mayıs'ta ihale yapılacak. Eski 1+1 dairelerin olduğu alana yapılacak otel için zemin alanında hafriyat çalışması yürütülüyor.
Bir diğer kapsamlı çalışma ise tatil için Göbel'i seçen ziyaretçiler ve günübirlik tesislerden yararlanan Tavşanlılıların kahvaltı, ızgara çeşitleri ile tost, döner, hamburger gibi atıştırmalık ürünler için talep gösterdiği Sosyal Tesis alanının genişletilmesi.
Mutfak kısmından açılacak genişletme işlemleri için inşaat süreci devam etmekte. Ayrıca burada birde açık alan oluşturulacak.
Doğalgaz sistem odası ve güvenlik noktasının inşaatı tamamlandı. 2+1 apart dairelerin tüm enerji ve ısıtma sistemlerinin hattı yenileniyor. Ayrıca tesislerin etrafındaki yeşil alanlarda temizlik, tesis içerisinde de badana boya işleri yapılıyor.
Konuya ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Koronavirüsle mücadele kapsamında halk sağlığı için kapattığımız Göbel Termal Tesislerimiz'deki eksiklikler için bu karar bizim için bir fırsat oldu. Misafirlerimiz olmadığı için rahatlıkla ekiplerimiz hızlı bir şekilde tesislerimizi elden geçiriyor. Tüm çalışmaların Ramazan Bayramı'na kadar tamamlanmasını hedefliyoruz. Bayramdan sonra ihale sonucuna göre Butik Otel İnşaatı başlamış olacak" dedi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.