GÜL ÇOCUKLARDAN ÖZEL GECE

Çocuk Yayın: 18 Mayıs 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 18.05.2016 13:51:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4868 okunma
Google News

Tavşanlı Rahmet Vakfı’na bağlı kurumlardan olan Tavşanlı Gül Çocuk Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencilerinin mezuniyet töreni Kutlu Doğum Programı ile birleştirilerek yapıldı.

Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden’in de katıldığı program Tavşanlı Kültür Sarayı’nda çok sayıda davetlilerin de iştirakiyle gerçekleşti. Program öncesi Gül Çocuk Kreşini temsilen Tavşanlı Rahmet Vakfı Yöneticilerinden Veli Kocaman yaptığı konuşmada Rahmet Vakfının temel amaçlarını ve Tavşanlı’ya olan hizmetlerini anlattı. Daha sonra da öğrencilerin sınıf öğretmenleri nezdinde hazırlamış oldukları gösteriler yer aldı. Kutlu Doğum münasebetiyle de minik çocukların okumuş oldukları “aşr-ı şerifler ve dualar” velilerden büyük beğeni aldı. Ayrıca küçüklerin dilinden dinlenen Arif Nihat Asya’nın şiiri olan Bayrak şiiri de dinleyenleri duygulandırdı. Salatu Selamlar; çocuk ilahileri ile devam eden programda öğrenci velileri adına Tavşanlı’nın tanınmış eğitimcilerinden Mehmet Ali Kahraman da bir konuşma yaptı. Kahraman; konuşmasında çocuklara verilen dini eğitimlerin öneminden bahsederek, dinimizi çocuklarımıza öğretirken sevgi temelli bir yaklaşıma sahip olunması gerektiğini ifade etti. Program sonrasında ise Kuran-ı Kerim’i hatmeden minik öğrenciler için ödül merasimi gerçekleştirildi. Ayrıca Gül Çocuk kreşinden mezun olan öğrenciler için de yapılan  mezuniyet töreni ile program sona erdi. Biz de bu kreşten mezun olan tüm çocuklarımıza bir ömür boyu başarılar dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.