Güvenli trafik için stant açıldı

GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 13 Mayıs 2022 - Cuma - Güncelleme: 13.05.2022 11:37:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1086 okunma
Google News

 Güvenli trafik için stant açıldı

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçei Cumhuriyet Meydanında açılan stantta vatandaşlara trafik kuralları ve KADES uygulaması tanıtıcı broşürler dağıtıldı.

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet meydanında açılan stantta vatandaşa bilgiler aktarıldı.

Açılan stantta Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Ekipleri tarafından Trafikte uyulması gereken kurallar, kask ve  emniyet kemeri ile alakalı bilgiler verirken, eğitici broşür ve çocuklara  trafik kuralları ile ilgili boyama kitabı hediye edildi.

Standı dolaşan vatandaşlardan Recep Korkut, " Trafik haftası çerçevesinde broşürler dağıtıldı ve yetikililer bilgiler aktardı bunun için çok teşekkür ederiz" dedi.  

 

Etkinliğe Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Selâhi Kayar, İlçe Emniyet Müdürü Secaattin Aktay, İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, Jandarma, Polis ve Zabıta trafik ekipleri katıldı.

Etkinlikte gazetecilere konuşan Kaymakam Kanyılmaz, yaptığı açıklamada  Bütün vatandaşlarımızın trafik konusunda duyarlı olmaya davet ederek; “Trafik Haftası münasebetiyle vatandaşlarımızı bilgilendirme amaçlı açılan standı ziyaret ettik. Daha önceki günlerde emniyet kemeri denetimleri yaptık. Çeşitli eğitici ve bilgilendirici broşürler var. Aynı zamanda KADES uygulaması hakkında  da ekiplerimiz tarafından kadınlarımıza yönelik bilgilendirme yapıyor.Trafik kazalarının en az  indirilmesi konusu bizim için çok önemli. Ben sizler vasıtası ile tüm sürücülerimize uyarda bulunmak istiyorum.En ufak bir ihmalimiz  büyük kazalara sebep olabiliyor.Trafikte sürücülerimizin ve yaylarımızın çok dikkatli olması gerekiyor.” İfadelerini kullandı.    

 

Vatandaşlara bilgilendirici broşürler verilirken, çocuklara da boyama kitabı ve kalem hediye edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.