Güvenlik Güçlerinin çalışma ortamları dezenfekte ediliyor

Gündem Yayın: 02 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.04.2020 14:09:59
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1270 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi ekipleri tüm dünyada tedirginliğe neden olan Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı güvenlik güçlerimizin çalışma ortamlarını ve araçlarını dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Kütahya Belediyesi, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında virüsün yayılmasını önlemek amacıyla her gün şehrin birçok farklı noktasında dezenfeksiyon çalışmalarına hızla devam ediyor.

Dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi personeli, Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü binalarını ve emniyet mensuplarının kullandığı araç ve gereçleri ilaçlayarak dezenfekte etti. Ekipler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.