Hacıvat Karagöz gösterileri ile moral oldular

Çocuk Yayın: 03 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 03.05.2020 16:47:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2145 okunma
Google News

 

 
Kütahya’da Korona virüs nedeniyle yurt dışından gelerek gözlem altında tutulan vatandaşlara Ramazan nostaljisi yaşatıldı. Mehteran takımı konserler verdi, Hacivat Karagöz gösterisi yapıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Yurt dışından Kütahya’ya getirilen vatandaşlara Ramazan nostaljisini yaşatmak için Ramazan şerbeti, patlamış mısır ve atıştırmalık ikram edilirken, Hacivat Karagöz gösterisi yapıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye getirilen vatandaşlar Kütahya'da bulunan KYK’ya bağlı yurtlarda 14 gün gözlem altında tutuluyor. Ramazan ayına denk gelen gözlem süresince vatandaşlara Ramazan nostaljisini yaşatmak için Ramazan şerbeti, patlamış mısır ve atıştırmalıklar ikram edilirken, iftar öncesi mehteran takımı mini konser verdi. Ramazan davulcusu maniler söyledi. Yurt dışından getirilen vatandaşları iftar yemeği sonrası ile Kütahya Tiyatrocular Derneği Başkanı İbrahim Vehbi Atabay ve arkadaşları tarafından Hacivat Karagöz gösterileri sergilendi.
Kütahya Gençlik ve spor il müdürü Feyzullah Gayret, “Allah'ın izniyle ve sağlık çalışanlarımızın bu özverili çalışmasıyla bu virüsü birlikte yeneceğiz ve normal yaşantımıza döneceğiz. Sizlere de bu meşakkatli günlerde belki özgürlükleriniz kısıtlanmış bir halde odalarınızda olmak zorundasınız ama hayat sağlık her şeyden önemli inşallah bu sıkıntılı günler çok kısa zaman içerisinde geçip sizlerde ailelerinize ve sevdiklerinize kavuşacaksınız şimdiden hepinize şimdiden geçmiş olsun diyorum ve bu süreçte üstünden geçmeden edemeyeceğim. Devletimiz, milletimiz ve tüm kamu çalışanları toplumumuzun bütün fertleri özellikle sağlık çalışanları olmak üzere bu süreci çok güzel bir şekilde götürdük daha da iyiye gideceğine inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ”dedi. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.