Hangi çağda yaşıyoruz?

Teknoloji Yayın: 11 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 11.05.2022 12:22:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1866 okunma
Google News

Hangi çağda yaşıyoruz?

Kütahya’da Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Alemdar Sokak’ta oturan Erhan Karcı isimli bir vatandaş evine 4 yıldır internet bağlanmadığı gerekçesiyle ilgili kurum yöneticilerine sitem etti. Erhan Karcı, internet bağlantısının yapılmaması hususunda “altyapınız yok” gerekçesinin içinde bulunduğumuz teknoloji çağında komik olduğunu söyledi.

 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Alemdar Sokak’ta ikamet ettiğini söyleyen Erhan Karcı:”Kendimize ait evde internet kullanmak için yıllar önce başvuru yaptık. Tam 4 yıldır internet hizmeti alamıyoruz. Bu hususta ilgili kurumun il müdürlüğüne ve genel merkezine birçok defa ulaşıp derdimizi anlatsak ta çözüm bulamadık. Bize her zaman sizin sokakta altyapı yok gerekçesiyle bu hizmeti alamadığımız söyleniyor. Ekiplerin bize anlattığına göre benim evimin giriş kapısı başka sokağa bakıyormuş. Sokağımızda ve yakın sokaklarda bulunan evlere internet hizmeti verilirken bize neden verilmiyor veya verilemiyor anlamış değilim.”dedi.

ŞEHİR MERKEZİNDE İNTERNET YOK!

Karcı:”Ben yüksek tahsilli olmasamda, hangi çağda yaşadığımı biliyorum. Teknoloji çağında böyle bir gerekçe insanı isyan ettiriyor. Benim torunlarım bize geldiğinde öğretmenlerinin verdiği derslerini yan komşulara giderek yapmaya çalışıyorlar. Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Hadi diyelim ki altyapı yok. 4 yılda bu imkan yoksa bile sağlanamaz mıydı? Ben şehir merkezine bağlı bir mahallede ikamet ederken, bırakın mahalleyi köylerde çobanlar bile evinde internet kullanabiliyor. Altyapı yok gerekçesi ise içinde bulunduğumuz teknoloji çağında bana çok komik geliyor. Bu noktada yetkilileri göreve çağırıyorum.”diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.