Hastanede Kadınlara Karanfil

Gündem Yayın: 08 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 08.03.2021 17:46:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
846 okunma
Google News
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler; AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Aka ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne giderek, kadın sağlık personeli ile hasta ve refaketçilerin kadınlar gününü kutladı.
Günün anısına başta Kovid-19 servisi olmak üzere bayan personele çiçek takdim eden Başkan Güler ve Başkan Kıyak, hastanede tedavi gören hastalara da geçmiş olsun temennilerinde bulundular.
Belediye Başkanı Mustafa Güler ve AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi Tavşanlı’yı da etkisi altına alan Kovid-19 pandemisine karşı en ön saflarda mücadele veren sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.