Her şey Kütahya için

Siyaset Yayın: 05 Ekim 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2019 13:21:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2757 okunma
Google News

MHP MİLLETVEKİLİ ERBAŞ;
BİRLİK YEMEKLERİ DEVAM EDECEK

Kütahya, AK Parti Milletvekilleri İshak Gazel, Ahmet Tan, Ceyda Çetin Erenler, MHP Milletvekili Ahmet Erbaş ve CHP Milletvekili A. Fazıl Kasap geçtiğimiz günlerde TBMM’de bir yemekte bir araya gelerek Kütahya gündemine dair sohbette bulunmuştu. Birlik yemeği hakkında konuşan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “  Resmi programlar dışında İlk defa tüm Kütahya Milletvekilleri olarak bir yemekte bir araya geldik. Kütahya adına gerçekten verimli olduğuna inandığım bu yemeğin vekil arkadaşlarımla iki yada üç  ayda bir yapılmasını kararlaştırdık. Her şey Kütahya için” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu 27.Dönem 3. Yasama Yılı Çalışmaları TBMM’de yapılan törenlerin ardından başladı. 3. Yasama yılı öncesi Kütahya’yı TBMM’de temsil eden 5 milletvekili bir yemekte bir araya geldi. Gündemin Kütahya olduğu yemek sonrası kısa bir açıklama yapan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ İlk defa tüm Kütahya milletvekilleri ile bir araya geldik. Gündem Kütahya idi. Yemekte herkes Kütahya’da yapılan ya da yapılması planlanan projeler hakkında görüşlerini bildirdi. Bende MHP Kütahya Milletvekili olarak Şehir hastanesi ve yollar hakkında görüşlerimi vekillerimiz ile paylaştım. Belki projeler hakkında görüş farklılıklarımız olabilir. Herkes aynı düşünde olmak zorunda değil. Ama hepimizin ortak gayesi Kütahya’dır. Bu nedenle de bu yemeğin olumlu olduğunu ve tekrarlanması gerektiği konusunda fikir birliğine vardık. En az iki yada üç ayda bir Kütahya için bir araya geleceğiz. ”diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.