İHH Tavşanlı Arama Kurtarma Ekibi

Yaşam Yayın: 20 Mart 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 20.03.2021 11:50:29
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1757 okunma
Google News

İHH İnsani Yardım Vakfı Tavşanlı Şubesi tarafından ilçede arama kurtarma ekibi kuruldu. İHH Tavşanlı Şube Başkanı İbrahim Vehbi Atabay ve İHH Gençlik Kolları Arama Kurtarma Başkanı Murad Aydın Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler, arama kurtarma ekibi kuran İHH heyetini tebrik ederek, Tavşanlı Belediyesi olarak kendilerine eğitim konusunda destek vereceklerini söyledi. 
Buna göre İHH Tavşanlı Arama Kurtarma Ekibi, ilk olarak Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Amirliği’nde yangın söndürme eğitimi alacak. Eğitimi tamamlayanlar sınava tabi tutulacak ve sınavda başarı gösteren kursiyerlere de sertifika verilecek. 
İHH Tavşanlı Şube Başkanı İbrahim Vehbi Atabay Belediye Başkanı Mustafa Güler’e kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.