İHH Tavşanlı Arama Kurtarma ekibine ziyaret

Gündem Yayın: 22 Şubat 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 22.02.2017 11:35:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5108 okunma
Google News

 İHH Acil Yardım Koordinatörü Emre Yerli, Kütahya ilinde geçtiğimiz yıl faaliyete başlayan İHH Tavşanlı Arama Kurtarma ekibini ziyaret etti.

Tavşanlı’nın afet bölgesinde olduğunu belirten Yerli, Acil Arama Kurtarmanın hayat standardı haline getirilmesi gerektiğini vurguladı. Tavşanlı’da İHH Arama Kurtarma Merkezini ziyaret eden İHH Acil Yardım Koordinatörü Emre Yerli ilçede sürdürülen faaliyetleri yerinde gördü. İHH Acil Yardım Koordinatörü Emre Yerli, “ Tavşanlı ilçemizdeki İHH Arama Kurtarma Merkezini ziyarete geldik. Türkiye’de meydana gelebilecek Afet öncesi yapılabilecekler hakkında istişarelerde bulunmak üzere geldik. Allah razı olsun güzel bir ekibimiz var. Tavşanlı halkının bu ekibimize destek vermeleri gerekiyor. Acil arama kurtarmayı afet bölgesinde olduğumuz için hayat standardı haline getirmemiz gerekiyor. Herkes bu konuda elini taşın altına koyması gerekiyor. İnsanların afetlerden daha az etkilenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

İHH İnsani Yardım Vakfı Tavşanlı Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu Tavşanlı’da İHH Arama Kurtarma Merkezi hakkında açıklamalarda bulundu. Serdaroğlu , “Sertifikalı eğitimler aldık. Sürekli çalışmalar içerisindeyiz. Önümüzdeki günlerde Çanakkale Şehitleri adına bir yürüyüşümüz olacak. Bu yürüyüş ağır olmayacak bir yürüyüş olacak. Normal eğitimlerimizi ise daha ağır şartlarda gerçekleştiriyoruz. 19 Mart tarihinde gerçekleştireceğimiz yürüyüşümüze tüm halkımızı davet ediyoruz. Yaptığımız çalışmaları yerinde görmek, kontrol etmek anlamında İHH Acil Yardım Koordinatörü Emre Yerli kardeşimiz bizleri ziyaret ettiler. Bundan sonra ihtiyaç olduğu anda her an her zaman hazır vaziyette olacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.