İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşım da kalitenin artırılması için

Gündem Yayın: 30 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 30.04.2019 11:05:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1527 okunma
Google News

Kütahya İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşım da kalitenin artırılması için çalışmalarına hız vermiş durumda. Ara vermeden sürdürülen yol çalışmalarını Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ziyaret de bulunarak yerinde inceledi. Yol-İş Şube Başkanı Ali Okçu ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Rıfat Hatipoğlu’nun da hazır bulunduğu incelemelerde Koyak devam eden yol çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
 
Murat Koyak ve beraberindeki ekip 50’si tamamlanmış olan 2019 yılı sonunda tamamen bitirilmesi planlanan onarım ve stabilize çalışması yapılan Emet-Göncek yolunu, 2019 yılı Nisan ayında tamamlanan Gediz-Sazköy bitümlü sıcak karışım (BSK) yolunu, 2019 yılı sonunda tamamlanması hedeflenen halen 30’u tamamlanan Altıntaş-Alıncık yolunu ve 2019 yılı Haziran ayında tamamlanması planlanan Gediz-Yeğinler-Samralar yollarında incelemelerde bulundular.
 
Genel Sekreter Murat Koyak, Yol-İş Şube Başkanı Ali Okçu ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Rıfat Hatipoğlu, son olarak İl Özel İdaresi ile 2. OSB Bölge Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile onarım, stabilize ve bitümlü sıcak karışım yapılacak olan yolda incelemelerde bulundular.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.