İlk Polis Müzesi Açılıyor

Gündem Yayın: 13 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 13.04.2021 12:58:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1118 okunma
Google News
 

Kütahya Kültür ve Tanıtım Vakfı (KÜTAV) yeni yönetimi ilk toplantısını Vali Ali Çelik başkanlığında yaptı.

Görev bölümünün yapılarak gündemdeki maddelerin görüşüldüğü toplantıya; Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Adil Özkan, Kerim Vural ile Semra Tozaraydın katıldı.

Yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Ali Çelik, çalışmalarında başarılar diledi.

KÜTAV’ın aktif hale gelmesi için çaba gösterileceğini ifade eden Vali Çelik, yönetime katılan üniversitelerin çalışmalara çok ciddi katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

İş birliği ve dayanışma içerisinde şehrin tüm dinamiklerini içine alan bir çalışma yapılmasının gerekliliğine dikkat çeken Vali Çelik, “Altyapı çalışmalarını hızlandırmalı, kademeli tanıtım gerçekleştirmeliyiz” dedi.

Toplantı görüş ve önerilerin paylaşılmasının ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.