İyi Parti Tavşanlı Başkanlığı Yeni Binası Açıldı

Siyaset Yayın: 26 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 26.08.2020 16:31:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3543 okunma
Google News

İyi Parti Tavşanlı Başkanlığı Yeni Binası Açıldı

Haber :Ceren Erten

 

İyi Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı yeni bürosu açılışı İstasyon caddesinde gerçekleşti.

Tavşanlı Kaymakamlığı,Tavşanlı  Belediyesi, ticaret odası ve çeşitli esnafları ziyaret eden İyi Parti kadrosu Tavşanlı için iyi dileklerde bulundu.

Vekil Kabukçuoğlu,  İyi Parti’nin bir beklenti içinde olmadan sadece Türkiye için yola çıktıklarını ve devam edeceklerini söyledi. ‘ Hiçbir şey bundan 2 sene önceki gibi değil, biz kendimizi anlattıkça bunun farkında olan çok insan olacaktır’ dedi. Tavşanlı İlçe Başkanı Recep Uğur Öğüt ise birlikle ve beraberlik içinde Tavşanlı üye sayılırını birlik içinde arttıracaklarını söyledi ve gelen davetlilere teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Açılışa İyi Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, İyi Parti İl Başkanı Erol Ertürk, Kütahya İl yönetim kurulu, Milletvekili adayı Hüseyin Çakır, Tavşanlı CHP İlçe Başkanı Fisun Aktakka Yıldız ve yönetim kurulu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Abdullah Kul ve yönetim kurulu.,İyi Parti İlçe Başkanları, İlçe Yönetim kurulu ve parti üyeleri katıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.