İyilik hareketi

Yaşam Yayın: 25 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.03.2021 08:36:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1236 okunma
Google News

TAVŞANLI MÜFTÜLÜĞÜ VE TDV TAVŞANLI ŞUBESİNDEN İYİLİK HAREKETİ

Tavşanlı Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tavşanlı Şubesi koordinatörlüğünde hayırseverlerin maddi katkısıyla din görevlerinin gayretleriyle "İyilik Paketi" adıyla hazırlanan 150 adet erzak kolisi ve 400 TL değerinde 55 adet giyim kuponu dağıtım düzenledi. Tavşanlı Müftülüğünde gerçekleşen erzak kolisi dağıtım törenine Belediye Başkan vekili İsmail Aka, Tavşanlı Müftüsü ve TDV Tavşanlı Şube Başkanı Hüseyin Aksoy, TDV Kadın Kolları, TDV Gençlik Kolları ve din görevlileri ile hayırseverler katıldı. Törende konuşan İlçe Müftüsü ve TDV Tavşanlı Şube Başkanı Hüseyin Aksoy, "Türkiye Diyanet Vakfının, 'İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır' düsturuyla yurt içinde ve yurt dışında bütün insanlığın hizmetinde çalışan bir iyilik hareketi olduğunu ifade etti. Müftü Aksoy " TDV Tavşanlı şubesinin destekleri, din görevlilerimiz, Kur'an kursu öğreticilerimiz, Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü, TDV Kadın Kolları personelimizin gayretleri ve en önemlisi hayırseverlerimizin maddi katkıları ile 150 adet ‘İyilik Paketi ve Giyim Kuponu’ adıyla hazırlanan erzak kolilerini ve Giyim Kuponlarını bugün ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz. Bu mübarek Berat Kandili'nin arefesinde katkı sunan herkese canı gönülden teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyorum. Bütün vatandaşlarımızın Berat Kandili şimdiden tebrik ediyorum.Hayırsever Tavşanlı’lı kardeşlerimizin desteği olduğu müddetçe İyilik Hareketimiz bundan sonra da devam edecektir" şeklinde konuştu.

 

 

Belediye Başkan Vekili İsmail Aka da; “İlçe Müftülüğümüzün hizmetlerini takdirle karşılıyoruz. Müftülüğümüz veren el ile alan el arasında köprü oluyor. Burada bulunmaktan onur duyuyorum” şeklinde konuştu.

 

Daha sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Din Görevlileri, TDV Kadın Kolları ve TDV Gençlik kolları gönüllüleri tarafından erzak kolileri ve giyim kuponlarının dağıtımına başlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.