KIRDAR GÜVEN TAZELEDİ

KIRDAR GÜVEN TAZELEDİ

Gündem Yayın: 30 Nisan 2015 - Perşembe - Güncelleme: 30.04.2015 14:53:34
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
3267 okunma
Google News
KIRDAR GÜVEN TAZELEDİ
MÜSİAD Kütahya Şubesi’nin olağanüstü genel kurul toplantısında mevcut başkan Yılmaz Kırdar güven tazeleyerek aynı göreve yeniden seçildi. Genel kurula katılan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe:”MÜSİAD şubeleri artık bulundukları illerin düşünce ve çatı kuruluşları olacak. Hiçbir partiye angaje olmadan, hepsine eşit seviyede yaklaşarak ve ayrıca bütün STK’lar, valilik ve belediye gibi kurumlarla birlikte hareket ederek çözümün bir parçası olmanın gayesinde olacak.”dedi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kütahya Şubesi’nin olağanüstü genel kurul toplantısı 29 Nisan 2015 Çarşamba günü MÜSİAD Kütahya Şubesi merkezinde gerçekleştirildi. Genel Kurulu toplantısına MÜSİAD Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Turgut Al, Bilal Kanter ve Bekir Sami Nalbantoğlu ile birlikte MÜSİAD Kütahya Şubesi üyeleri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mevcut Başkan Yılmaz Kırdar’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Ardından divan heyetinin seçimine geçildi ve verilen önerge ile Divan Başkanlığına Turgut Al ve diğer üyeliklere de Bekir Sami Nalbantoğlu ve Bilal Kanter oy birliği ile seçildiler. Divan Başkanı Turgut Al, MÜSİAD’ın kuruluş aşamasından bu yana geçen kısa sürede çok büyük bir mesafe kat ettiğini söyleyerek:”Bugün Türkiye’nin 86 ayrı noktasında bir kapımız, bir dostumuz var. Her yerde bir dostumuzun olması bizlere büyük güç veriyor. Kütahya’da da kısa sürede yapılandık ve inanıyorum ki Kütahya adına güzel projeler imza atacağız. Ancak kalitenin artmasında en önemli unsur yine buradaki üyelerimiz olacaktır. Kaliteyi arttıracağız ve sorunlara birlikte çözümler üreteceğiz.”dedi.
 
ÇÖZÜMÜN PARÇASI OLACAĞIZ
Genel kurulda bir konuşma yapan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, MÜSİAD’ın artık büyük bir aile olduğunu ve bu ailede görev yapmaktan büyük bir keyif aldıklarını belirterek:”MÜSİAD 86 ayrı noktası ile artık büyük bir ailedir ve bu ailede görev yapmaktan dolayı büyük bir keyif alıyoruz. Bu birliktelik bizleri çok güzel noktalara getiriyor. Türkiye artık MÜSİAD çatısı altında bir kardeşlik ortamı var. Biz istiyoruz ki iş dünyasını ilgilendiren konularla ilgili MÜSİAD şubelerimiz danışmanlık yapsın, çözüm veya fikir noktası olsun. Üyemiz olsun olmasın her kesime gereken yardımı yapmaya hazırız. Türkiye’nin ayrılığa değil, birleştiriciliğe ve barışa ihtiyacı var. Biz MÜSİAD olarak bu noktada çalışmak istiyoruz.”dedi. MÜSİAD’ın bundan sonraki süreçteki hedeflerini anlatan Meşe:”Bundan sonra MÜSİAD şubeleri bulundukları illerin düşünce kuruluşları, çatı kuruluşları olacak. Hiçbir partiye angaje olmadan, hepsine eşit seviyede yaklaşarak ve ayrıca bütün STK’lar, valilik ve belediye gibi kurumlarla birlikte hareket ederek çözümün bir parçası olmanın gayesinde olacak.”dedi.
 
YÖNETİMDE YENİ YÜZLER
MÜSİAD Kütahya Şubesi’nin kurucu Başkanı Yılmaz Kırdar, yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında güven tazeledi. Yeniden aynı göreve seçilen Yılmaz Kırdar, kendisine gösterilen destek ve teveccüh nedeniyle yeni dönemde çalışmalara hız kazandıracaklarını söyledi. Herkesi MÜSİAD’a aşk ve sevgiyle bağlanmaya çağıran Yılmaz Kırdar, ayrıca 16 Mayıs’ta Kütahya’da yapılacak MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme toplantısına davet etti. Kırdar’ın Başkanlığında oluşturulan Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Necati Kaymak, Muhammed İkbal Gündem, Mustafa Dıbırdık, Ahmet Çetinbaş ve yedek üyeliklere de Faruk Işılda, Kemal Somun, İsmail Tosun, Hakan Yazıcı ve Oğuz Akyol seçildi. Denetleme Kurulu asil üyeliklerine S.Ergun Erez, Murat Haser ve Erkan Morkoç ve yedek Denetleme kurulu üyeliklerine de Ahmet Sağdıç, Nihat Dere ve Hüseyin Maltaş seçildiler.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.