KALENDER GÜVEN TAZELEDİ

KALENDER GÜVEN TAZELEDİ

Gündem Yayın: 25 Ağustos 2015 - Salı - Güncelleme: 25.08.2015 09:09:14
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2604 okunma
Google News

KALENDER GÜVEN TAZELEDİ

 

Türkiye Emekliler Derneğinin Tavşanlı Şubesi 22. Genel kurulunda yapılan seçimlerde, Başkan Ahmet Kalender, güven tazeledi.  
  Moymul Balıklı Aile Çay Bahçesinde yapılan  dernek genel kuruluna, Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Ak Parti İlçe Başkanı Hilmi Gümüş ve çok sayıda seçmen katıldılar.
  Yönetim Kurulu seçimlerinde, iki liste yarıştı. Mevcut Başkan Ahmet Kalender’in listesi ve Dernek önceki dönem başkanlarından Remzi Konuşluoğlu’nun listesi ile girdiği seçimlerde Kalender güven tazeledi.
  Yapılan oylamada, Ahmet Kalender 651, Remzi Konuşluoğlu 349 oy aldı. Ahmet Kalender Başkanlığında Eyüp Ergül, Tarık Sarıöz, Şerif Hasçelik, Mehmet Özsarı  yönetim kuruluna seçildiler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.