Karşılarında kaçan büyükbaş hayvanı görenler şaşırdı

Yaşam Yayın: 21 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.03.2020 12:54:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1926 okunma
Google News

 

Karşılarında kaçan büyükbaş hayvanı görenler şaşırdı

 

Tuna İŞLEYEN 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde sahibinden kaçan düve önce Durak Mahallesi Emirler caddesinde trafiği karıştırdı, daha sonra iş merkezlerinin bulunduğu ara sokaklara daldı.
Mehmet Serdaroğlu sokağa sahibinden kaçarak giren ve nereden kaçtığı tam olarak bilinmeyen düve burada az dinlendikten sonra bulduğu su birikintisinden su içti. Uzun süre koştuğu her halinden belli olan büyükbaş burada yakalanmak istendi fakat kaçmayı yine başardı. 

 

 

Sahibinin çevredekilerin yardımı ile yakalamaya çalıştığı büyükbaş hayvan Emirler caddesinde tekrar kaçarak gözden kayboldu. Yakalanıp yakalanmadığı konusunda merak konusu olan büyükbaş hayvanı gören Sami Borslan, " Dükkanımızın önündeydik. Birden nal sesleri gelmeye başladı ve kafamı çevirdiğimde dana veya düve son hızla üzerimize geldi. Daha sonra Bulgar pazarı dediğimiz yere girdi. Ardından sahibi geldi, ben de önüne kaçmaması için gerildim. Çok susamış ve hayvan çok korkmuş, sonra geldiği yerden geri kaçtı. Sokaklar da boş olduğu için, bugün sokaklar ona kaldı."

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.