KAT MÜLKİYETİ KANUNU KONULU SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Gündem Yayın: 05 Mart 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 05.03.2018 10:11:55
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
2401 okunma
Google News

KAT MÜLKİYETİ KANUNU KONULU SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ 

 

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi ve Kütahya Barosu ortaklaşa düzenlediği Kat Mülkiyeti, Kentsel dönüşüm ve Engelli Hakları konulu seminer Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda Baro Başkanı  Av. Ahmet Atam'ın açılış konuşması ile başladı.

 

 

Açılış konuşması sonrası Kentsel dönüşüm sunumunu İstanbul barosundan Av. Ali Rıza İlgezdi, Engelli Haklarını İstanbul Barosundan Av. Figen Erbek, Kat Mülkiyeti konusunu ise TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. M. Şeref Kısacık  yaptı. Baronun ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Kat Mülkiyeti Hukuku konulu Semineri "  yararlı ve keyifli anlatımlar ile son buldu. Seminer sonrası Başkan  Av. Ahmet Atam Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezine ve konuklara teşekkür ederek baronunun hediyelerini takdim etti. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.