Kaytan Ltd Şti'den 2018 Yaz Sezonu Fırsatları

Ekonomi Yayın: 23 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 23.05.2018 18:28:03
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
5620 okunma
Google News

Kaytan Ltd Şti'den 2018 Yaz Sezonu Fırsatları

Yaz sezonuna girerken bisiklet ve motosikletlerde satışlar hız kesmeden devam ediyor.

 2018 yılı yaz sezonunda motosiklet ve bisiklet kampanyaları hakkında bilgi aldığımız Kaytan Limited şirketi sorumlu Müdürü Mehmet Karaçakır kampanyalar hakkında  açıklamalarda bulundu,

" Bizim firma olarak ve şahsi olarak gözlemlediğimiz kadarıyla Tavşanlı'da benzinli ve elektrikli motor ve bisiklet grubunda son yılların çok büyük talepler ile karşı karşıyayız desek yalan söylememiş oluruz. Bunun başlıca sebeplerinden bir tanesi, Tavşanlı caddelerinin ve yollarının çok dar olması, araç yoğunluğunun çok fazla olması ve park yerlerinin yetersiz olmasından kaynaklanan vatandaşımızın işini görmesi amacıyla motor ve bu gruba yönelmesinden kaynaklandığının birinci sebebi olarak gösterebiliriz. İkinci sebep ise son günlerde akaryakıta gelen zamlar vatandaşı biraz daha ekonomik ve cazip hale gelen bu araçlara yönlendirmektedir.

Motosiklet araçlarından en çok tercih edilenler hangisi oluyor?

Motorlar cc olarak adlandırıldığında 50 cc'den  tutun bin cc veya bin 600 cc'ye kadar değişik motor güçlerinde motor talepleri oluyor vatandaşlarımızın. Fakat son günlerde en çok rağbet gören 50 cc ve altındaki benzinli motorların revaçta olması. Bunun sebeplerinin en önemlisi ise her sınıfta ehliyete sahip kişilerin kullanabiliyor olmasıdır. Yani illa A1, A2 motor ehliyeti olması gerekmiyor, vatandaşın kullandığı B, C,D,E gibi herhangi ehliyetlerle bunları kullanabiliyor. İkincisi trafik sigorta zorunluluğu yok. Yani tescile gittiğinizde, noterdeki tescil esnasında sizden trafik sigortasını talep etmiyorlar. Bu da vatandaşın cebinde artı 350 TL gibi bir paranın kalması demek oluyor. Üçüncüsü motorlu taşıtlar vergisi bu araçlar için geçerli değil. Bandrol dediğimiz yıllık 140 TL gibi meblağ yine vatandaşımızın cebinde kalıyor. Bu sebeplerden dolayı 50 cc dediğimiz sınıflara vatandaşın teveccühü çok fazla. Motosiklet grubunda satış rekorları var desek yalan söylememiş oluruz.

200 cc ve üzeri motorsikletler hakkında neler söylersiniz?

- İlçemizde motosikletler bir hobi ve artı ulaşım aracı olarak görülmeye başlandığından beri vatandaşlar, motor tutkunları özellikle 200 cc ve üzerinde talep patlaması yaşadık. Bunun sebeplerinden bir tanesi vatandaş uzak mesafelere motorları tercih sebebi olarak görüyor. Arkadaş grupları ile 3-4- 5 günlere varan seyahatler düzenleyip gruplar halinde bu motorlarla seyahat ediyorlar. Bu motorlarla da vatandaşlar hayatın keyfini çıkartıyorlar.

2 tekerlekli bisiklet satışları ne durumda bu aralar?

- Tavşanlı'nın bisiklet sürme alanları her ne kadar yetersiz olsa dahi vatandaşlarımız genelde sağlıklı yaşam ve spor adı altında bisikletleri tercih etmeye başladılar. Eskiden sadece çocukların karne hediyesi olarak görülen bisikletler artık yılın her döneminde yetişkinler için de talep görmekte. Bisikletlerimiz de şehir bisikletleri ve cross bisikletleri şeklinde iki değişik grupta değişik seçeneklerle mağazamızda her zaman müşterilerimizin tercihine sunulmaktadır.

Motosiklet ve bisikletlerde nasıl bir satış kolaylığı sunuyorsunuz?

- Biz Kaytan LTD. ŞTİ. olarak bayiliğini yaptığımız, satışını yaptığımız markaların, son dönemlerde gelen zamları fiyatlarımıza yansıtmadık. Bilakis fiyatlarımızı müşterilerimizin almasını kolaylaştıracak şekilde peşin fiyatına tüm kredi kartlarına 12 aya varan taksitlerle müşterilerimize kolaylıklar sağlıyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.