Kendi işini kurma projesine

Gündem Yayın: 15 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 15.10.2019 18:12:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1919 okunma
Google News
 
 “Kendi işini kurma projesine” destek
 
 
Kütahya  Koruma Kurulu tarafından yükümlü Nihat Ceylan’ın  “Kendi işini kurma projesi” kapsamında  kurduğu “Kültürel Değerler Atölyesi” ziyaret edildi. 
 
 
Kütahya Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından Kütahya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yükümlü Nihat CEYLAN'ın açmış olduğu "Kültürel Değerler Atölyesi" isimli iş yerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Koruma Kurulu Başkanı Cumhuriyet Savcısı Semih HAMEDİ, kurul üyeleri Denetimli Serbestlik Müdürü Nuray HAN, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kamil UÇAN, Kütahya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer TURAN ile Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen Şube Müdürü İbrahim SAK katıldılar.
 
 
Nihat CEYLAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CEYLAN; “Kişisel ve ortak kullanımda olan ata yadigarı eşyaların onarım ve bakımı ile günümüze tekrar kazandırılmasını amaçladığını, gramafon, ahşap radyo ve pikap, ahşap duvar saatleri ile bakır ve  ahşap diğer kişisel objelerin alımı ile onarım ve bakımı sonrası satış işleri yapıyorum’ dedi 
 
Koruma Kurulu Başkanı Cumhuriyet Savcısı Semih HAMEDİ ‘Kendi işini kurma projelerine destek vermeye devam ettiklerini belirtti. HAMEDİ ;“Bu güne kadar Kütahya Koruma Kurulu Başkanlığı olarak  "Kişisel Proje" talepli "İşkur-Eski Hükümlü Kendi İşini Kurma Projeleri dahilinde toplam 27 adet proje başvurusu bulunmaktadır ve  10 proje sahibi eski hükümlünün projeleri dahilinde iş yerlerini kurmak suretiyle faaliyetlerine devam etmekte, 8 projenin ise değerlendirmesi sürmektedir” dedi 
 
Kütahya Koruma Kurulu Başkanlığı  tarafından Nihat CEYLAN'a başarılarının devamını dileyen bir belge takdim edilmek suretiyle ziyaret programına son verildi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.