Keramika 2023 Trendleri ile Züchex fuarında

Ekonomi Yayın: 16 Eylül 2022 - Cuma - Güncelleme: 16.09.2022 11:09:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1034 okunma
Google News

Keramika 2023 Trendleri ile Züchex fuarında

 

İlimizin güzide markalarından biri olan Keramika yurtiçi ve yurtdışı fuarlarda yer alarak, hem ilimize katkı yapmayı hem de markasını bir adım daha öne çıkartmayı hedefliyor.  Bu sene de 15-18 Eylül arasında İstanbul Tüyap’ta düzenlenen Züchex fuarında 2023 hazırlıklarını müşterilerin beğenisine sunan marka, en yeni kreasyonlarını Züchex fuarında sergiliyor. Züchex fuarı için ilimizden de birçok firma da katılım sağlayarak, ilimizin züccaciye sektörü için önemi bir kez daha vurgulanmış oluyor. Konu hakkında Keramika Genel Müdürü Emin Yüce “Züchex fuarı hem ilimiz hem de ülkemiz için çok önemli bir fuar olup, ayrıca birçok yerli ve yabancı ziyaretçinin ziyareti ile züccaciye sektörüne yön verdiği fuarlardan biri olarak kabul edilmektedir.

Keramika olarak yaklaşık 6 aydan beri bu fuara özel hazırlanan ekibimiz ile 2023 Keramika trend renklerinin belirlenmesini sağlayarak, bugün emeklerimizin karşılığını aldığımızı görüyoruz.  Her fuar kendine has bir süreci içeriyor.  Bildiğiniz üzere fuarların en önemli özelliği en yenisini bulmak oluyor. Müşterilerimize en yenisini sunabilmek adına hummalı çalışmalarımızın sonuçlarını aldığımız en keyifli anlara fuarda tanık oluyoruz. Renklerimizin de bize kattığı gücü yadsıyamayacağımız için 2023 Keramika trend renklerini belirleyerek 2023’ün kreasyonlarını tanıttığımız Züchex fuarı, Keramika olarak özenle hazırlanılmış sabırsızlıkla beklenen ve 2023’e yön verdiğimiz bir fuardır” diyerek sözlerini tamamlayan Yüce, ilimiz adına katılan her firma için güzel bir fuar olması temennisini iletti.

İlimiz için, Türkiye için durmadan üreten ve üretmeye devam eden tüm markalarımıza başarılar dileriz.

 

Edit : Tuna İşleyen 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.