Kimse Seçmenin Kafasını Karıştırmasın

Siyaset Yayın: 12 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 12.02.2019 15:52:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3178 okunma
Google News

MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık'ın proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı ve MHP adayının çekilmesi ve anketlerle ile ilgili gündemde yer alan konular üzerine görüşlerini bildirdi.

MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım,  Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık'ın proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı ve MHP adayının çekilmesi ve anketlerle ile ilgili gündemde yer alan konular üzerine;  “Özellikle son bir iki günde Kütahya Gündemine yansımış olan Kütahya’da MHP’nin adayının çekilme ihtimalinin konuşulması ve diğer söylentiler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Bu toplantının öncesinde genel merkezimizle yapmış olduğu ilgili genel başkan yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Bey ile yapmış olduğum görüşme doğrultusunda paylaşıyorum.

Kütahya ilimizde şu an için hali hazırda bir ittifaklı bir seçim girişimi yok. MHP olarak biz adayımızla seçimlere doğru hep birlikte koşmaktayız. Hepinizin bildiği üzere yaklaşık 2 aydır da sahadayız. MHP Kütahya İl Başkanlığı olarak tüm ilçe belediye başkan adaylarım, belde belediye başkan adaylarım, teşkilatlarım, ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız sahada aktif bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Tekrar altını çizere söylüyorum, MHP Kütahya’da bir ittifak arayışı yoktur. Adayımızla birlikte seçimlere giriyoruz. Bu konuya bir açıklık getirmek lazım.

İkinci bir konu olarak çeşitli araştırma şirketlerinin verilerini çarpıtarak, verilerini farklı şekilde göstererek sokaktaki seçmenimizi, vatandaşlarımızın algısıyla oynayanlarla ilgili takip işlemimiz devam etmekte. Hukuki noktada da mücadelemizi vereceğiz. Kimse seçmenimizin kafasını karıştırmaya kalkmasın, kimse vatandaşımızın kafasını karıştırmaya kalkmasın. Şu an için biz iki aydır sahadayız. Halkımızın çok ciddi bir teveccühü ile karşılaşmaktayız. MHP yerel seçimlerin en iddialı partisidir. bu anketlerle ilgili çarpıtmaları yapanlara karşı mücadelemiz de sürecektir.” Dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.