Kışlık Bere Ve Atkılar Piyasaya Çıktı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde havaların soğuması ile birlikte seyyar satıcılar kışlık ürünlerini tezgahlarına koymaya başladı. Soğuk hava ile birlikte kışlık ürünleri satışa sunduklarını belirten seyyar satıcı İsmail Gülenc, soğuğun kış ürünü satan esnafa kazanç getirdiğini söyledi.

Yaşam Yayın: 12 Ekim 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 12.10.2015 15:01:10
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
2976 okunma
Google News

 

KIŞLIK BERE VE ATKILAR PİYASAYA ÇIKTI

 

 

Kışlık bere ve atkıları tezgahlarına koyduklarını dile getiren Gülenç, "  Vatandaşlarımız soğuktan korunmak için atkı ve bereleri şimdiden sormaya başladı. Biz de çok sert soğuk havası bulunan bölgemizde, müşterilerimizin ihtiyacını karşılamak üzere erkenden kışlık ürünleri getirdik. " diye konuştu.

Tavşanlı’da bere, kaşkol ve eldiven satışı da yapan seyyar satıcı Gülenç, "Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte özellikle bere ve atkı ürünlerinde müşterilerimiz tarafından talep oluşmaya başladı." dedi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.