Kızılay’a kan bağışı Ramazan ayında da devam ediyor

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde kan bağışçıları için Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek kan bağışı çadırı kuruldu.

Sağlık Yayın: 05 Haziran 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 05.06.2017 13:20:17
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
4345 okunma
Google News

Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Kızılay Çadırına akşam iftardan sonra kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kızılay Derneği Tavşanlı Şubesi Başkanı Ahmet Çakır, Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden kan bağışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kan vermenin önemine dikkat çeken Çakır, 18 yaşını doldurmuş bay, bayan herkesi kan vermeye davet etti. Kan vermenin öncelikle kişinin sağlığı için önemli bir paylaşım olduğunu belirten Çakır, bir ünite kanın 3 canı kurtardığını söyledi. Çakır, “Tavşanlı halkının kan bağışı ve yardımlar konusunda çok duyarlı. Ramazan ayında kan ihtiyacı daha çok oluyor ve bu nedenle kan vermenin sevabının daha çok olacağını düşünüyoruz” açıklamasında bulundu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.