Kızının düğününe giden anne kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Gündem Yayın: 11 Eylül 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 11.09.2021 10:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3114 okunma
Google News

Kızının düğününe giden anne kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti  

Samsun'un İlkadım ilçesinde kızının düğününe gitmek için evden çıkmaya hazırlanan 56 yaşındaki kadın, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Düğün salonu yerine hastaneye koşan gelin, en mutlu gününde anne acısı yaşadı.Karabük'te görevli Hemşire Kübra Sepetci ile Kütahya'da görevli hemşire Hasan Tunç düğün töreni için Samsun'a geldi. Düğün hazırlıkları yapıldı ve gelin, baba evinden düğün salonuna çıkış yapacağı sırada gelinin annesi 56 yaşındaki Beyhan Sebetci kalp krizi geçirdi.
GELİNİN ANNESİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Olay 112 ekiplerine haber verildi. Kız tarafının evine giden sağlık ekipleri kalbi duran Beyhan Sepetci'ye kalp masajı yapıp müdahale ederek ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Gelin ve damat düğün salonu yerine soluğu hastanenin acil servisinde aldı. Davetliler de hastaneye koştu.HAYATINI KAYBETTİ56 yaşındaki kadın, yapılan müdahalelere rağmen hastanenin acil servisinde hayatını kaybetti. Gelin ve damat en mutlu günlerinde büyük acı yaşadılar. Beyhan Sepetci'nin cenazesi bugün Reşadiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığında toprağa verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.