Küçük Sanayiye Büyük Proje

Ekonomi Yayın: 25 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 25.10.2016 16:17:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5506 okunma
Google News

Tavşanlı Küçük sanayide yeni işyerleri tamamlanıyor

 

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde yapımında son aşamaya gelinen Küçük Sanayi Sitesindeki işyerleri için başvurular devam ediyor.

Tavşanlı Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yasin Demirci, sanayici esnafı için yeni yapılan işyerleri hakkında bir açıklamada bulundu.

Demirci yaptığı açıklamada, Madeni Eşya Sanatkarları Odasına Belediye Başkanlığı tarafından gönderilen yazının içeriğini aktardı.

Başkan Demirci; “Madeni Eşya Sanatkârları Odamıza Tavşanlı Belediye Başkanımız tarafından gönderilen yazıda “ Kuruçay sanayi içerisinde ve şehir içinde kalan dükkanların Çukurköy sanayi sitesine taşınma sürecine ilişkin olarak; TCDD tarafından ihalesi yapılan TCDD üst geçit inşaat çalışmalarının başlatılması ve trafik yoğunluğu ile karşı karşıya kalınacağı nedeniyle bahse konulu bölgelerde oda üyelerinizin mağdur olmaması ve sıkıntı yaşamamaları için oda Üyesi işyeri sahibi üyelerinizin 30.03.2017 tarihine kadar Çukurköy sanayi sitesine taşınması ile ilgili gerekli tedbirlerin alınmasını rica ederim” diye belirtilmiştir. Konuyla ilgili olarak odamız gerekli girişimlerde bulunmuştur. Ayrıca 2016 yılı Ekim ayı içerisinde inşaatı devam eden 440 adet işyeri kuraları çekilerek teslim edilecektir. Odamız 440 adet işyerlerinin yetmeyeceği görülünce Belediyemize ait 300 işyeri arsalarının ihalesine katılarak, bu arsalar Kooperatifimiz tarafından alınmıştır ve Üye kayıtları başlamıştır en kısa bir sürede bu iş yerleri de Kooperatifimize kaydolan üyelerimizin ihtiyacı karşılanacaktır. İşyeri ihtiyacı olanların kayıtlarını Odamıza veya Yapı Kooperatifi irtibat büromuza acil olarak yaptırmaları önemle duyurulur” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.