Kütahya’da “23 Nisan” coşkusu!

Gündem Yayın: 23 Nisan 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 23.04.2022 21:11:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1754 okunma
Google News
Milli irademizin yegâne temsilcisi Türkiye Büyük Millet Meclisinin 102. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kütahya’da gururla kutlandı.
 
İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan kutlama törenleri Dumlupınar Spor Salonunda devam etti.
 
Vali Ali Çelik’in katılımıyla, düzenlenen kutlama töreninde heyecan ve neşe dolu bir atmosfer vardı. Bayram coşkusu; marşlar, halk oyunları, birbirinden eğlenceli oyunlar ve renkli görüntülere sahne olan yarışmalarla doya doya yaşandı.
 
Ellerde ay yıldızlı Türk bayrağı, dillerde bağımsızlık marşlarıyla coşkunun adeta doruğa çıktığı törene vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.
 
Salonun dolup taştığı 23 Nisan kutlamasında; şiir okuma, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi. Ödüller, Vali Ali Çelik ve protokol üyeleri tarafından verildi.
 
Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi Öğrenci Orkestrası’nın konseri törene katılan herkesi büyüledi. Orkestra; Mustafa Kemal Özgürlük Demek, Gençlik Marşı, Bir Dünya Bırakın marş ve şarkılarıyla bayram coşkusunu taçlandırdı.
 
Tören, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.