KÜTAHYA'DA RESİM SERGİSİ AÇILDI

Gündem Yayın: 21 Aralık 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 21.12.2016 13:48:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3984 okunma
Google News

ÖĞRENCİLERİ’NİN RESİM SERGİSİ AÇILDI
Ressam Suna Konuşlu eğitmenliğinde kurs gören 4 öğrencinin eserleri Vali Ahmet Hamdi Nayir’in katılımıyla Kütahya Kültür ve Sanat Derneği Sanat Galerisinde görücüye çıktı. 

Hazırlanan eserlerin beğeniye sunulduğu resim sergisinin açılışına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Baro Başkanı Ahmet Atam, Belediye Meclis Üyesi Nuri Çetin, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Bayram Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanlığı Çini Sanatçısı Hamza Üstünkaya, Kütahya Tanıtım Vakfı Başkanı Adil Özkan, Ressam Suna Konuşlu, KÜSAD Antalya İl Temsilcisi Rukiye Orhan, STK Temsilcileri, sanatseverler  katıldı. 

 Kütahya Tanıtım Vakfı Başkanı Adil Özkan, “Resim çalışan hanımlar şanslılar. Suna Hanım sıradan bir ressam değildir. Hocası Kütahya’nın ünlü ressamı Abdullah Taktak. Suna Konuşlu’nun öğrencilerine de şunu söyledim; “Sıkı yakalayın. Sayın Taktak’da olmayan renk cümbüşü var, onu bulacaksınız sonra da kendi fırçalarınızda onu yayacaksınız” ifadelerini kullandı. 

Açılış, serginin gezilip, eserlerin incelenmesinin ardından sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.