KÜTAHYA DÜNYA İLE YARIŞIR HALE GELECEK

Siyaset Yayın: 09 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 09.05.2018 19:48:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5296 okunma
Google News


KÜTAHYA DÜNYA İLE YARIŞIR HALE GELECEK

 

27. Dönem Ak Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı olan Remzi Ay Kütahya ve ilçelerine hizmet etmek amacıyla çıktığı bu kutlu yolda ‘’Herşeyden önce Dava Adamıyım’’ diyerek Kütahya için kolları sıvadı.

İLÇELER ARASI HİZMET DENGESİZLİĞİ VAR.

Sanayici Remzi Ay yaptığı açıklamada ‘’Öncelikle neden Milletvekili aday adayı olduğumu buradan sizlerin aracılığı ile bildirmek istiyorum.Asıl amacım Kütahya İlçe ve köylerine hizmet etmek çünkü sorunlar ancak yaşayanlarla tespit edilir. Öncelikli sorunlardan başlayarak sorunları adil bir şekilde çözmeyi hedefliyorum. İlçeler arası bu güne kadar gelen hakkaniyet sorununu adil bir yönetim anlayışı ile çözeceğim. Bu Güçle çeşitli sanayi dallarında aldığım 40 yıllık tecrübeyi Kütahyalı hemşerilerime aktararak Girişimci Kütahya ruhunu yeniden canlandıracağım’’ dedi.

 

ÇALIŞIP ÜRETEN İHRACAT EDEN BİR DÜNYA ŞEHRİ KÜTAHYA HAYALİM VAR.

Aslen Kütahya Dumlupınarlı olan Remzi Ay ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 Vizyonuyla girdiğimiz bu yolda Kütahya’yı göç vermekten kurtararak güçlü bir Türkiye için; çalışıp, üreten, ihraç eden göç vermekten kurtulan, sanayisi güçlü bir Kütahya hedefliyorum.’’ ifadesi kullandı.

 

GİRİŞİMCİ BİR KÜTAHYA HEDEFLİYORUM

Teknoloji odaklı katma değeri yüksek ürünler üreten bir Kütahya inancım var. Kütahya’da istihdam sağlamak için yeni iş alanları üreterek, Sanayi ve Endüstri alanında Dünya ile yarışır bir Kütahya’ya inancım sonsuzdur.

İSTİKBAL KAYGIM YOK TEK DERDİM DAVAMA VE KÜTAHYAYA HİZMET

Bize Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan hizmet için görev verirse Allah’a şükürler olsun. Kendi ekonomimi ve geleceğimi şu ana kadar yaptığım çalışmalar ile sağladığımdan dolayı İstikbal kaygım yok.15 Yaşımdan bu güne Davam olan Hak Yolundan hiç sapmadım. Yapacağım çalışmalarla Cumhurbaşkanımıza sadakatle dava adamlığımı Kütahya’ya hizmet yolunda taçlandıracağım.

Ak Partinin uyguladığı Politikalar ile Bağımsızlığını yeniden kazanan Güçlü Türkiye; Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Askeri zaferleri ekonomik zaferler izlemedikçe o ülkenin bağımsızlığından söz edilemez.’’ ülküsüyle hiç durmadan geceli gündüzlü çalışarak hizmet edeceğime buradan sizlerin aracılığı ile söz veriyorum. ‘’dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.