Kütahya Kültür Derneği Onur Konuğu Bayburt Üniversitesi Rektörü oldu

Gündem Yayın: 26 Ocak 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 26.01.2022 21:54:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
970 okunma
Google News

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Başkanı ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen Kütahya Kültür Derneği'nde Kütahya Kültür Derneği Ankara'nın yanı sıra diğer illerden de alanında önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Derneğin bu haftaki konuğu, Uluslararası Bocce Konfederasyonu (CBI) Başkanı ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen oldu. Derneğin tarihi konağında gerçekleşen programda Prof. Dr. Türkmen'i, Kütahya Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Prof Dr.Mutlu Türkmen akademik camianın yanı sıra sporseverlerin de yakından takip ettiği bir isim olan Türkmen,Türk spor tarihinde uluslararası federasyon başkanı olarak seçilip ismini türk spor tarihine yazdırmayı başarmış bir isimdir.Rektör Türkmen,Kütahya kültür derneği yönetim kuruluna davetlerinden dolayı teşekur ederek sosyal hayata dair bazı tecrübelerini paylaştı.

 

Sivil toplum kuruluşlarının gerek akademik çevrelerde gerekse spor camiasında çok önemli roller üstlendiğini belirten Prof. Dr. Türkmen, Kütahya Kültür Derneği'nin de sosyal yönünün oldukça güçlü olduğunu vurguladı. Derneğin Yönetim Kurulu üyelerinden olan, Kasım Demir ve Milletvekili Danışmanı Nasuh Kaya, Prof. Dr. Mutlu Türkmen bey'e programa katılımlarından dolayı teşekkür ederek kütahya hediyesi takdim ettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.