Kütahya Mikrofinans Şubesinin açılışı

Gündem Yayın: 03 Şubat 2022 - Perşembe - Güncelleme: 03.02.2022 18:12:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
791 okunma
Google News
Vali Ali Çelik, dar gelirli kadınların sürdürülebilir gelir getirici faaliyetlerde bulunmaları ve aile bütçelerine katkı sağlamaları amacıyla kurulan Kütahya Mikrofinans Şubesinin açılışına katıldı. 

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, açılan şube ile Kütahyalı kadınların el emeği göz nuru eserlerinin daha iyi değerlendirileceğini söyledi.

95’inci şubesi Kütahya’da açılan mikrokredi şubesinin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür eden Vali Ali Çelik, “Kütahya’mız için bir hizmet adımı. Kadınların çalışma hayatına aktif katılım sağlaması için bir mücadele içindeyiz hepimiz. Küçük dokunuşların, hayatta çok büyük sonuçlara gebe olduğu bilimsel bir gerçek. Umarım verilen kredi ve çalışmalar kadınların hayatına dokunur ve geleceğine katkı sunar” dedi. 

Konuşmaların ardından Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül tarafından açılış kurdelesi kesildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.