Kütahya Valisi Ali Çelik yeni yıla böyle girdi

Gündem Yayın: 01 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 01.01.2021 17:30:35
Editör -
Okuma Süresi: 8 dk.
1197 okunma
Google News
Kütahya Valisi Ali Çelik, 2021 yılına görev başındaki polis, asker, 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD, itfaiye ve sağlık çalışanlarıyla girdi.
 
Vali Ali Çelik, 2021 yılının son gecesinde Jandarma Merkez Komutanlığı, Şehit Mehmet Kartal Polis Merkez Amirliği, Trafik Düzenleme ve Denetleme Büro Amirliği, İtfaiye Müdürlüğü, Tavşanlı PTS noktası ile Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.
 
 
Çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Çelik, görev başındaki personelin yeni yılını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.
  
“AYAĞINIZA TAŞ DEĞMESİN”
 
Yeni yılın hayırlı olmasını dileyen Vali Ali Çelik, “Allah, insanımıza ve şehrimize hizmet etme amacıyla çalışan herkese güç, kuvvet versin. Ayağına taş değdirmesin” dedi. 
 
“112 VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLDU”
 
Vali Ali Çelik, yılbaşı ziyaretlerini 112 Acil Çağrı Merkeziyle sürdüren Vali Çelik, 2020'de 583 bin 34 çağrı cevaplandığını söyledi. Vali Çelik, "Pandemi sürecinde vatandaşımızı destekleriyle yalnız bırakmayan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 
 
“GÜVEN VE HUZUR ŞEHRİ KÜTAHYA”
 
Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ile Haberleşme Merkezini ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Vali Çelik, “Şehir merkezinde 137 noktada 282 kamerayla hizmet veriyoruz. 2021 yılı güven ve huzur şehri Kütahya’ya sağlık, bereket ve huzur getirsin” dedi. 
 
“EMNİYETİN TEMEL DİNAMİĞİ SİZLERSİNİZ”
 
Trafik Düzenleme ve Denetleme Büro Amirliğini de ziyaret ederek ekiplerin yeni yılını tebrik eden Vali Çelik, “Emniyetin temel dinamiği sizlersiniz. Rabbim, ayağınıza taş değdirmesin” dedi.
 
KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret eden Vali Ali Çelik, vatandaşların yeni yılını tebrik edip geçmiş olsun temennisinde bulundu.
 
 
 
 
 
“MİNNETTARIZ”
 
Görev başındaki sağlık çalışanlarına da moral ziyaretinde bulunarak teşekkür eden Vali Çelik, “2020 yılında üstün bir fedakârlık ve gayret gösterdiniz. Sizlere minnettarız. İyi ki varsınız” dedi.
 
“TÜM TEDBİRLER ALINDI”
 
Kütahya’da yılbaşının huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydeden Vali Ali Çelik, “2021 yılının hem Kütahyalı hemşehrilerimiz hem de bütün milletimiz için sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
 
Ziyaretlerde Vali Ali Çelik’e İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ile İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç eşlik etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.